Bapak Panda's Fotopage

By: HaDi RamLi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Thursday, 30-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Bayern Indoor Soccer Tournament 2004

Team Hard Rock Cafè
Fungkur, aku n yus
Syuk n farid (tuan punye kamera)
View all 4 photos...
Haha. Kalau baca tajuk pon dah faham. Pertandingan berlangsung selama 2 hari kat bandar Nürnberg. Dr 29-30 Dezember. 2 matches hari pertama dan 2 lagi hari kedua. Hari pertama seri 1, kalah satu. Hari kedua menang dua2 Aiya, lame tak bersukan sebab winter, habis sakit seluruh badan. Nasib baik sakit body, bukan busy body.


Monday, 27-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Round bandar Berlin

Gambar kat Hauptbahnhof Augsburg
 
 
View all 14 photos...
Just pics masa aku n member2 round bandar berlin dr 25-27 Dezember. Sebenarnya kat Embassy di Berlin ada sambutan hari raya serta mesyuarat agung tahunan mgss. So aku n member2 ambik kesempatan round bandar Berlin skali.


Saturday, 25-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Weihnachtsmarkt Augsburg

Bandar Augsburg di malam hari
Main dpn Rathaus(Pejabat daerah). Blkg tuh Straßenbahn(Komuter)
Kat belakang tuh Weihnachtsmarkt dan bangunan Rathaus
View all 4 photos...
Weihnachtsmarkt atau dalam malay bermaksud Pasar Krismas laa lebey kurang. Pics ni tak diambil pd hari yg same. Jadi aku letak pada hari krismas jelaa. Huhu.. tengoklaa mcm mane rupenye Weihnachtsmarkt kat tempat aku...


Sunday, 19-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Seminar

 
Time break, budak2 tadika main salji
Budak kaca mata ;))
View all 7 photos...
Gambar seminar kat München (münich) dr. 17 - 19 December 2004


Wednesday, 11-Aug-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan2 di Bodensee

Aku dan kengkawan
Berjemur atas kapal walaupun kulit dah gelap..huhu
 
View all 5 photos...
Nih gambar mase aku dan kengkawan jalan2 kat Bodensee. Bodensee nih ialah tasik besar yg bersempadan dgn 3 negara. Deutschland, Schweiz und Östereich.


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net